Vinylparty

De Eldorado Drive-in Show draait op verzoek ook muziek uit het nostalgische vinyl platen tijdperk. Vooral leuk bij een jaren 70 & 80 party natuurlijk! Of wat dacht u van een ‘Goed Fout of Goet Vaut feest’.

Kent u het nog het warme, maar soms ook krakende en knisperende geluid van een vinylplaat? Een plaat die kan overslaan of soms letterlijk helemaal grijs is gedraaid. Heel anders dan de compactdisc of een MP 3 file. Muziek uit vervlogen tijden dient natuurlijk bij voorkeur op vinyl gedraaid te worden! Al die single’s en elpees we hebben ze allemaal nog bewaard op zolder. En soms komen ze daar nog vanaf.

Want wat is er leuker dan die lekkere foute hits van toen nog eens te horen van vinyl. Terug in de tijd met hits van o.a.;  ‘Modern Talking, Michael Jackson, Dan Hartman, KC & The Sunshineband, Time Bandits, Kool & The Gang, Hall & Oates, ABC en vele anderen. Of wat dacht u van een knallend avondje Rock & Roll met bekende en onbekende krakers van bv. Queen, Quo, Kiss, Bowie, Beatles, Stones, Earring, Guns ’n Roses, Eagles of gewoon een mix van dit alles. Uw gasten vinden het prachtig om in de platenbakken te snuffelen en plaatjes aan te vragen.

N.B Indien u een vinylparty wenst dient u dit tevoren aan te geven bij ons.  In tegenstelling tot onze cd spelers en laptops hebben we dit niet standaard bij ons.