Hoogeveen

Drive-in show & DJ Hoogeveen

Misschien komen we binnenkort in Hoogeveen of u heeft al eens een huwelijksfeest, receptie verjaardagsfeest, themafeest, jubileumfeest, dorpsfeest of ander evenement door de Eldorado drive-in Show laten verzorgen in Hoogeveen. De Eldorado drive-in Show is een allround drive-in Show met muziek voor jong en oud, en voor ieder wat wils. We zijn in iedergeval te boeken voor allerlei soorten Feesten & Partijen in Hoogeveen. Bij is ons is veel mogelijk. Dus misschien tot ziens in Hoogeveen?

Disco Hoogeveen

Gaat u binnenkort trouwen? Of organiseert u binnenkort een feest of evenement, en bent u op zoek naar een Allround Drive-in Show in Hoogeveen? Dan heeft u bij deze Eldorado drive-in Show gevonden als beste optie. De Eldorado Drive-in Show verzorgt de leukste en gezelligste feesten in Hoogeveen. Zo werden we al eens ingehuurd voor verschillende themafeesten in hoogeveen: Hollandse Avond, Cowboy en indianen feest, apres sky party, foute avond, 70/80 party, carnavalsavond etc.

DJ Hoogeveen

Tijdens feesten of partijen op locatie in Hoogeveen verschijnt Dj Bens en de Eldorado drive-in Show met zijn enorme muziekcollectie. Maar misschien heeft u liever een jaren 70/80 party met echte vinylplaten in hoogeveen? Ook dat is mogelijk!

Eldorado drive-in Show verzorgt uw gasten in Hoogeveen een onvergetelijke avond.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden van een optreden in Hoogeveen.