Havelte

Drive-in show & DJ Havelte

Misschien komen we binnenkort in Havelte of u heeft al eens een huwelijksfeest, receptie verjaardagsfeest, themafeest, jubileumfeest, dorpsfeest of ander evenement door de Eldorado drive-in Show laten verzorgen in Havelte. De Eldorado drive-in Show is een allround drive-in Show met muziek voor jong en oud, en voor ieder wat wils. We zijn in iedergeval te boeken voor allerlei soorten Feesten & Partijen in Havelte. Bij is ons is veel mogelijk. Dus misschien tot ziens in Havelte?

Disco Havelte

Gaat u binnenkort trouwen? Of organiseert u binnenkort een feest of evenement, en bent u op zoek naar een Allround Drive-in Show in Havelte? Dan heeft u bij deze Eldorado drive-in Show gevonden als beste optie. De Eldorado Drive-in Show verzorgt de leukste en gezelligste feesten in Havelte. Zo werden we al eens ingehuurd voor verschillende themafeesten in havelte: Hollandse Avond, Cowboy en indianen feest, apres sky party, foute avond, 70/80 party, carnavalsavond etc.

DJ Havelte

Tijdens feesten of partijen op locatie in Havelte verschijnt Dj Bens en de Eldorado drive-in Show met zijn enorme muziekcollectie. Maar misschien heeft u liever een jaren 70/80 party met echte vinylplaten in havelte? Ook dat is mogelijk!

Eldorado drive-in Show verzorgt uw gasten in Havelte een onvergetelijke avond.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden van een optreden in Havelte.