Bruiloft

Op de mooiste dag van uw leven wilt u natuurlijk ook een mooi feest!  Niet zomaar een feest, maar een knalfeest. Laat dat maar over aan de DJ’s van Disco Eldorado. Door de jaren heen hebben we de muziek mogen verzorgen op vele bruiloften en partijen.

Van kleine en intieme feestjes tot hele grote feesten. Muziek voor jong en oud. Van moderne en hedendaagse Top 40 tot ‘goud en fout’ alles is mogelijk. Samen met de gasten maken we er een Topfeest van.

Door de jarenlange ervaring weet een goede DJ wat er hem gevraagd wordt. Vooral omdat er vaak publiek is van alle leeftijden aanwezig is,  is het van belang om daar een goede balans in zien te vinden. Zodat iedereen een leuke avond heeft, en met een goed gevoel naar huis gaan. De DJ’s van Disco Eldorado, observeren, luisteren en participeren op de reacties van het publiek, en voelen daardoor de sfeer van het feest altijd gelijk aan.

Wat we tegenwoordig ook zien is dat bruidsparen tevoren zelf een Playlist aanleveren met favoriete nummers, waaruit we uit kunnen putten. Geen probleem, alleen maar leuk natuurlijk. Het geeft u feest nog meer een persoonlijker tintje.

Wilt u meer informatie? Of een persoonlijk vooraf? Ook dat is mogelijk.

 Informatie en boekingen:

Mobiel:  06-50 953 385

e-mail:  info@discoeldorado.nl

.